جمعه , ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ 2024 - 04 - 19 ساعت :
» نکات حقوقی » کلاهبرداری با وعده وام تعمیرات مسکن
کلاهبرداری با وام تعمیرات مسکن
نکات حقوقی

کلاهبرداری با وعده وام تعمیرات مسکن

شهریور ۳۱, ۱۴۰۰ 0۰

روش جدید کلاهبرداری در املاک و مستغلات که خریداران مسکن را هدف قرار می دهد ، ارائه تسهیلاتی خارج از چارچوب قانونی است که منجر به فروش خانه متقاضی می شود.

وام های رهنی یکی از تسهیلاتی است که در بیشتر بانک های دولتی تحت عنوان جعل مسکن به متقاضیان ارائه می شود.

روند دریافت این تسهیلات با توجه به روش واریز ، میزان تسهیلات درخواستی و بانک عامل متفاوت است.

در یکی از جدیدترین روش های کلاهبرداری ، افرادی که خود را به عنوان اعضای یک شرکت با نفوذ و نماینده بانک معرفی می کردند ، با به دست آوردن سند مالکیت ، از آن سو استفاده کرده و اموال دیگران را فروختند.

با وام تعمیرات مسکن و کلاهبرداری

ارائه وام تعمیرات مسکن در یک هفته

روش کلاهبرداری به این صورت بود که کلاهبرداران با قرار دادن تبلیغات در رسانه ها (نشریات و وب سایت ها) اعلام کردند شرکت تحت کنترل آنها “می تواند در کمتر از 10 روز 30 تا 40 میلیون تومان با وام رهنی 4 تا 8 پرداخت کند. درصد بهره ” به متقاضیان “

پس از اینکه متقاضیان برای دریافت وام با شرکت تماس گرفتند ، کلاهبرداران نامه ای را از یک بانک دولتی جعل کردند تا یکی از همدستان آنها را به عنوان نماینده بانک برای ارزش گذاری دارایی شناسایی کنند.

کلاهبردار پس از ورود به منزل متقاضی ، از مالک خواست سندی را در اختیار مالک قرار دهد که “بهتر است اسناد را برای تسریع در روند وام زودتر به بانک ارائه دهیم.”

وقتی سند به کلاهبرداران داده شد ، آنها یک سند فروش را بر اساس نام مالک در سند ثبت شده در سند جعل کردند.

نکته جالب در مورد فریب متقاضیان این بود که ، برای آن دسته از خریداران که اصرار به دیدن ملک داشتند ، از متقاضی وام خواسته شد تا خانه را برای بررسی های نهایی تخلیه کند تا کارشناسان فنی بانک نیز بتوانند خانه را ارزیابی کنند.

اگرچه کلاهبرداران پس از طرح اولین شکایت توسط پلیس دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی و بازپرداخت اموال به مراجع قضایی تحویل داده شدند ، اما کلاهبرداری های حاصل از فروش اموال دیگران روند استرداد اموال را به تأخیر انداخت.

کلاهبرداری با وام

لزوم آگاهی متقاضیان از ضوابط دریافت وام تعمیرات

به نظر می رسد اگر متقاضیان رهن (صاحبخانه) با روش قانونی دریافت وام آشنا بودند ، درصد وقوع این کلاهبرداری کاهش می یابد.

در مورد نحوه ارائه وام تعمیر مسکن ، معروف به تسهیلات جعل مسکن در بانک ها ، نشان می دهد که پرداخت تسهیلات پس از حضور متقاضی در شعبه بانک و تکمیل پرونده در شعبه انجام می شود.

نحوه دریافت وام مسکن یا هر نوع تسهیلات در بانک ها قوانین خاص خود را دارد که از طریق سایت اطلاعات بانک یا فرم های موجود در شعب بانک بررسی می شود.

یکی از ترفندهای معمول کلاهبرداران در موارد کلاهبرداری ، وعده های ویژه و اصطلاحاً دور زدن قوانین مبتنی بر روابط است. این باعث می شود فریب خورده ها خود را در موقعیتی طلایی تصور کنند که دیگران از آن لذت نمی برند.

بنابراین توجه به جزئیات و دریافت سوالات لازم در مورد نحوه دریافت تسهیلات از بانک مورد نظر بسیار مهم است. به این ترتیب باید از متقاضی وام س askedال شود که تسهیلات تعمیر مسکن از چه طرحی و از کدام بانک پرداخت می شود. علاوه بر این ، باید از اصل شرکت وام دهنده و نامه های آن پرس و جو شود.

مواردی که خریداران باید مدنظر قرارد هند

موارد دیگری نیز وجود دارد که خریداران ملک باید در مراحل خرید ملک وکیل در نظر بگیرند ، از جمله:

معاملات املاک و مستغلات را فقط با مشاغل مجاز انجام دهید. مهمترین مزیت سیستم هک جلوگیری از کلاهبرداری در فروش ملک به چندین مشتری است.

از اعتماد بیجا حتی در بستگان خودداری کنید. قبل از معامله آنها یا با کمک وکیل ، بررسی های لازم را در تمام جنبه های معامله و قرارداد انجام دهید. نزدیک ترین فرد به خریدار نیز ممکن است به دلیل سهل انگاری مرتکب اشتباه شده و فریب سودجویان را خورده باشد.

بررسی وضعیت ملک مورد معامله و قیمت آن ، مالکیت رسمی و استفاده از ملک و همچنین منع مالک و فروشنده معامله.

به این نوشته امتیاز بدهید!

هما طاهری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × چهار =

×
  • ×